0722 737 715
Str. Diamantului 166, Bl 1, Bragadiru, jud Ilfov
 

 
doctorul vetsmokie
Raluca Florea


Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima, spunea Anatole France. Este un principiu care m-a ghidat dintotdeauna, pentru ca am iubit animalele de mica. Am crescut inconjurata de catei si pisici, le-am inteles comportamentul, le-am pretuit afectiunea neconditionata, le-am spus supararile mele, ne-am jucat si ne-am bucurat.

Decizia de a deveni medic veterinar a venit natural, mai ales ca de la mama mea, medic pediatru, am inteles cat de importanta este sanatatea si cat de mult poti ajuta lumea in calitate de doctor.

Am absolvit Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti in 2005, iar doi ani mai tarziu am agatat pe perete diploma de masterat, cu specializarea Clinica si Farmacie. Mi-am inceput cariera de medic in 2006, ca medic veterinar principal la o clinica privata. Un an mai tarziu preluam fisele medicale ale micilor pacienti cu blana ai uneia dintre cele mai cunoscute clinici veterinare bucurestene. Timp de doi ani, am coordonat echipa de medici si asistenti, participand activ la tratamente si numeroase interventii chirurgicale.

Vetsmokie = grija si profesionalism

Venirea pe lume a celor doi baietei ai mei mi-a dat energia si resursele spirituale de a-mi deschide propriul cabinet veterinar, guvernat dupa principiile in care cred cu tarie: dragostea pentru animale inseamna grija fata de sanatatea lor, profesionalismul in medicina inseamna daruire si perfectionare continua, medicul nu este un om de afaceri, ci un om menit sa ajute, sa dea speranta, sa readuca bucuria si pofta de viata.

Vetsmokie este un vis devenit realitate. Va invit sa ne cunoasteti, sa ne acordati increderea voastra si sa ne treceti pragul ori de cate ori animalutul vostru are nevoie!

Cu drag,
Dr. Raluca Florea, medic veterinar

"Animalele impart cu noi privilegiul de a avea suflet"
Pitagora, citat despre animale
asistentul vetsmokie
 
colaboratori vetsmokie

PetHelp: recuperare si protezare veterinara

Daca animalutul tau este bolnav sau a suferit un accident, nu inseamna ca nu se mai poate bucura de viata! PetHelp ii vine in ajutor cu o serie de proteze menite sa-i faciliteze recuperare si sa-i redea bucuria de a se juca. PetHelp iti ofera o gama completa de caruturi si hamuri, personalizabile pe nevoile animalului tau.

PetHelp, office@pethelp.ro, 0724.995.357, www.pethelp.ro
 

Royal Canin: hrana premium pentru animalul tau

Royal Canin inseamna, intr-un cuvant, calitate. Produsele Royal Canin asigura nutritia sanatoasa pentru caini si pisici, deoarece materia prima folosita este selectata riguros, iar procesul de productie a hranei pentru animale implica un control al calitatii permanent si sustinut.

Royal Canin Romania, www.royalcanin.ro, 021 233 05 15